Despre site

Site-ul este conceput și realizat de dr. Bogdan Voinescu, medic psihiatru la Bristol Royal Infirmary, Bristol (Anglia). Din 2017 este conducător al Digital and Communications Committee din cadrul European Sleep Research Society.

Dr. Bogdan Voinescu a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca în 2004. A urmat apoi rezidențiatul în specialitatea psihiatrie, studii masterale de psihologie clinică, psihodiagnostic și psihoterapii la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și studii doctorale la Universitatea de Medicină și Farmacie din aceeași localitate.

Între 2012-2017, a fost lector universitar la Departamentul de Psihologie Clinică și PsihoterapieFacultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Este director al Laboratorului pentru Cercetarea Tulburărilor de Somn și a Psihobiologiei Circadiene din cadrul Platformei SkyRA de Imagistică Avansată -RMNf/EEG- în Neuroștiințele Cognitive Clinice, parte a International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health

Dr. Bogdan Voinescu a urmat stagii de specializare în  Marea Britanie, Austria, Germania, Franța și Elveția (cu burse din partea European Sleep Research SocietyFederation of European Neuroscience Societies, European College of NeuropsychopharmacologyEuropean Psychiatric Association și Open Medical Institute).

Dr. Bogdan Voinescu este autor al mai multor articole publicate în reviste de specialitate cu recunoaștere internațională și participă periodic cu lucrări științifice la conferințe internaționale de prestigiu.